16 July 2009

Parti Seks Mengejutkan Pemilik Rumah!!

Parti liar yang memeranjatkan tuan rumah..

Sangkaannya parti itu adalah satu perjumpaan diantara lelaki dan wanita utuk berkenal-kenalan... tapi malangnya tepat jam 12 tengah malam selepas DJ majlis itu mengumumkan "masanya sudah tiba dan sihir kini bermula" lalu kesemua pengunjung2 mula membuka baju lalu bercumbuan dan seterusnya melakukan seks!!!... Pengunjung majlis itu semua dikenakan tiket berharga RM380.00 seorang... mereka tiba dengan menaiki kereta seperti Porsche, BMW dan Aston Martin... pada mulanya hanya memegang lilin dan menari gerak perlahan sambil memerhati seorang lelaki misteri yang berbaju merah dan kemudian muncul pula 2 orang dipentas yang hanya berbikini... Tuan Rumah tersebut Grahame Bond yang juga seorang hartawan berasal dari Somerset berasa sangat marah kerana rumahnya yg berusia abad ke-17 lalu dibelinya dengan harga RM11.3 Juta telah dijadikan lokasi penganjuran parti seks!!... pihak berkuasa tidak dapat membuat apa2 tiada kuasa untuk campur tangan kerana ianya diadakan di premis persendirian... Bond berasa malu dan mengarahkan staff2nya yang berusia lingkungan remaja pulang... perbuatan mereka baginya sangat mengaibkan "bayangkan anda sendiri melihat satu pasangan melakukan seks berdekatan tingkap..."


Edan : Suatu pengajaran buat beliau supaya lebih berhati2 selepas ini...

7 comments:

Luth Textile said...

ayoo.. itu macam pom ada ke??
lawa header baru..

edan coba said...

tulah cara orang kafir!!
alwayz kesesatan!!!

header?
hmmm tima kasih!!!
x chanteq mna pon!!!
he3x..
:P

Zumairi said...

manusia takder agama mmg camtu..jgn la kita ikut...dosa dah banyak...jgnlah ditambah dgn dosa besar...

Farhana said...

Ish3.. Apakah yg syioknya wat sex rambang dan trbuka ni suma? Apa kejadahnya??? Hurrmmm...

edan coba said...

kejadah nafsu lah!!!
tu semua minda yg penuh ciri syaitan!
kita sbagai umat islam perlu menepis sgala bentuk hasutan syaitan ni!
JANGN TERJEBAK!!!!!
:)

(clazzz mcm ustazah Bahyah!!)

CZ's thinking. said...

wow edancoba bercakap agama la...cuba untuk menidakkan sex dlm hidup nya..hahah padahal slalu bygkan sex ngan seseorang...heheh
nak join la party tuh macam best jer...

edan coba said...

wau edan insaflahh!!
(boley cm tu CZ?!)