14 November 2009

Blog Edan Coba Kembali Dengan Wajah Serba Baru!!

Blog edan coba berwajah baru...

Leganya rasa!!!... Akhirnya terlaksana juga impian nak tukar keseluruhan isi Blog... memang edan sangat puas hati coz yang ini tampak lebih elegan dan matang... Sblum ni boleh dikatakan semi-mahir!!... Now aaaaahhhh!!!... LIHATLAH DONIAAAAAQ!!!!!!!!! *tepuk2 tangan*

Wajah lama Blog edan coba kini tinggal kenangan...

Memang idea ni datang dari aqu n penyusunan semua widget2 Blog nih!... Actuarly yang membantu aqu download template nih adalah orang laen!... Dia sangat berhati mulia coz sudah 2 kali menolong aqu tukar template!!!... bukan aqu x mau buat sendiri, but to bad lah kan kalu mmg diri kurang ilmu than x kan nak memandai plaq!... x nak lah aqu nanti x pasal2 semua LINGKOP PAHANA!!!!!... So thats way aqu minta bantuan dia!!!... x laen dan x bukan...........

Abg Syam ngn wife die laahh!!! Merpati 2 sejoli lah!!!!


ABANG ADISYAM!!!!!! (nak ke Blog dia jst click ja kat nama dia tuh!)


Thanx bebanyak yer Abg Syam!!... Tanpa abg memang edan x akan tertunai impian nih!... Tp tulaa ingatkan abg nak tolon buat semua mcm dulu! hehehe...




Edan : Nanti nak suruh tolong lagi!!! Voley Abg Syam?!! Kahkahakah!!!!

6 comments:

~ana SoLehah~ said...

^_^ tahniah sahabatku!

huhu~~

ini cun! yg dlu agak serabut..ni baru nmpk lebih kemas..

alhamdulillah..

makin ramai la org dtg cni yek..

edan coba said...

Salam Ana...

Sama2... edan rasa lebih cerah mata bila letak template cerah mcm nih! Pasni x yah lah pakai lilin! Hehehe...

Insyaallah... mana yg sudi bertandang edan terima jer...
:)

Ady Syam said...

ewah²... tahniah ek wajah baru... utk edan anytime jer :P.. kalau yg lain tu leh jugak tapi kena ada pengeras laa huhuhu...

edan coba said...

Ooohhh Abg Syam yg baek hati thanx soooooooooooo much!!!!!!!
Impian edan telah menjadi nyata! Now betambah semangat nk nulis Blog! X mcm orang tuh sanggup berdelete bagai ntah pape!!!!!!!!!!!!
:P

Thanx Abg Syam!
Pengeras? Sebijik rumah? Sepapan kereta? Segunung hp? Haaaaaaa minta jer!!! (oppss!! Matieylaa)

||| PöJìé PööH ||| said...

Tahniah!!
Ini lebih smart, cool n sempoi!!
Suka la!

edan coba said...

Pooh..
Thanx 4 da pojianz!!!
But...... Edan buat semua ni utk kesihantan mata edan, coz sblum ni sakit lah ngn gelap gelita lah!!!
Ahahaha!!!
:)