10 July 2009

Toilet Kotor Siapa Nak Masuk?!!!

Alangkah bahagianya Toilet2 di Malaysia sebersih ini...

Today tergerak lak hati aqu ni nk post entry tentang tempat yang selalu kita suka termenung... mau x termenungkn nk tunggu sebutir2 jatuh keletup2!!(eeii!! hehe..)... sblum tu pada sapa2 yg tengah menyumbat tu sila hentikan coz tak pasal2 keyboard berlautan muntah kot!... coz bkn semua orang leh accept citer2 'jamban' nie!!!!... haaaa!!! k!... tetiba kn nk tuliz tentang benda nie!... nak diikutkan dah lama aqu dah nk tuliz tp asal lupa jaaa!!... so now ari ni aqu dh teringat aqu nk tuliz lah!!!... lg plak kat tempat keje aqu pon der gak kes mcm ni!(hari2..)
Gggrrrrrrrr!!!!... ada brani?!!

Beraaaaaakkk!!!!!... Kencinnnnnnnngggg!!!... tu kiter taw kn?!(x taw tu giller lah!!).... pandai kita melepaskn segala yg terkandung dlm perut tu!(x yah suruh!!)... Toilet yg bersih semua orang berkenan masuk n siap bersolek2 + hisap rokok lg dlm tu!... der yg smpai sanggup berjam2 lamanya!!!... klu x pon buat projek MEGA!!!!... (claaaaaaaazzzzz mak suka tu!!!... chooii!!)... cuba dapat yg penuh tahi2 palat kat keliling tu than ader plaq air2 kuning stil di lantai tu... maunya jengok jak x brani masuk!... pastu siap ngn package cecarutan plaq tu!... yg penting ayat "BUSUK MENGUAP" x hbz dok kuar!... Geram aqu kat owg2 cm nie!!!... dah taw kotor tp bla dah melepaskan sengsara n nikmat tu x nk plaq bersihkan!... TAK BERTANGGUNGJAWAB LANGSUNG!!!!... tinggal ja cm tu!... oohhhhh ingat mak bapak hang punya kaa?!!!... tp klu mak bapak hang punya pon confirm lempang dah hinggap kat pipik tu!!... klu x merah pon gigi 1 dh selamat jatuh x yah tunggu gigi rosak!!!...


Tolonglah ekk jaga kebersihan Toilet!... aqu taw mereka2 ni mmg malas!... malang sungguh kan orang2 cm ni!... die x dapt didikan yg sempurna dari kedua orang tuanya!... haiiihhhhh!!!... cuba teladani aqu!(pewiiiitttt!!!)... ni siap tolon bersihkan taw bla melepas!... sembur air guna hos kat segala penjuru smpai bersih!... sambil2 tu nyanyi lagu "Ku Mahu"(paham2 ja lah cek mau haper!hehe..)... tapi klu dah permanent kotor tu x kn nk disental2 skali kot? (Melampau daaaa!!!)... nantu x der keje plaq bangla2 ni!... lepa pon klu rajin tu terlebey suda!... belum hbz kencing mop dah singgah kat celah2 pintu!... tunggu kita mengangkat kaki jaa trus dia mop!!... mcm lah kotoq sangat!hamboi2!!!!... nasib edan coba ni punya kesabaran yg jitu!... klu x masakan die fofular melata2!!!!(haaa!! cz mulut ketaq dah!!)...

so sapa2 yg dah baca entry aqu nie silalah berubah... coz Toilet ni jgk memainkan peranan dlm wangi busuk nama negara... bla dah bersih berkilauan, pelancong2 akan senang hati & sanggup terbang wit flight semata2 nk BERAK!!!! keh keh keh....


Edan : Masa tulis entry ni pon dah nak termuntah!!! :-P

6 comments:

Cik Amy Sensei said...

salam...

eeeiii...memang ngeri kalo tengok rupa tandas yang macam tuu..bole terbantutttt perasaan tuhhh..

lalink7 said...

Edann
u take that pic ke? i means the 3rd picta tue?

huhu..rajin la you snap2 dis kind out sh*t..hehehe..euwwwwwwwww...

xlalu makan tgk this thing..eeeyuckk~

idasm said...

edan .. mana ko dpt gambar toilet giler kotor mcm tu.. ishk bukana nak masuk nak tgk kat dlm blog edan ni pun dh tak sanggup..
akak mmg cerewet bab2 toilet ni.. kalau dh terdesak sgt pun, pilih2 jugak.. rela pergi jauh sikit mcm mcd ke kfc atau hotel ke.. drpd pergi public toilet biasa...

edan coba said...

Cik Amy!! Hantu pon kalah kn?!!
hehe..

Lalink7.. x lah edan ambk dari tenet gak!! :D

Kak Idasm... kak mcm edan lah.. x brani lah nk masuk tempat sekotor2 cm tu!!!... grrrrrrrrrr!!!!!!!
:)

Zumairi said...

yg berani masuk ialah tukang basuh tandas he he

edan coba said...

Kenalah masuk Zumairi...
nnt x der plaq ghajiq kot!!!
:P