10 July 2009

Idea Cedok menang?!!!

Beruk makye tengah merempit!!!!

Cuba uolz perhatikan pic ni... kalu uolz sememangnya KAKI TENET nie ofcoz lah taw pic nie berlambak2 dlm tenet!... Alaaahhh g jaa kat Google search n taip "Rempit" pasti ada beruk2 malatop nie!!!... entry kali ni aqu nak cakap ckit tentang idea yang dirompak n last2 die menang!!(rugilah menang tanpa usaha sendiri!)... Artikel ni aqu hbk dari paper THESTAR!... halaman befoto & menang wang!... Si pencedok ni ternyata bijak!... die hantar pic yg kita tak tahu entah siapa lah tuan empunya pic!... aqu mmg knal sngt lah coz sblum ni SAERAH rakan blogger aqu pon der pakai gak letak di entry die!... Tp tulah bebel aqu ni bkn nya nk dapt pape... lagi pla die dah pon vejaya menang RM50.00!!!... (waaaaahhhh!!!.... bangga lah tu!)... bukan nk cemburu cuma aaiikkkkkkk terkejut jak!... ingatkan mereka nk kan keaslian!...


Edan : Sukakan keaslian... nk cedok2 p balik umah cedok bubuq!!!

2 comments:

Farhana said...

Haah laa weh.. Ku pn penah gak amik picture nih kat google.. Sapa pny entah.. Bnyk jaa kat google.. Kat blog el zaffril pn ada gak.. Huhu.. =p

Kalo tak ku dah mnang 50 hengget dah kot.. Wakaka.. =)

edan coba said...

Hnag Saerah... LAMBAT!!!
Tengok dh telepas dh 50!!
nk belanja cek pon x der gak!!
huuuuuuuuu!!!!

klu cek taw lah pic tu leh menang, dah lama cek antar!!!
aaaahhhh melepas!!!
:P