17 August 2009

Akhbar The Star Silap Ejaan?!!

The Star

Today 17 Aug... sedang aqu membuat keje tetiba datang Security The Star,GURU mnerpa pada aqu... ingatkan dia nk khabar something big2 problem mcm masalah negara kaa?... tup2x dia suwuh aqu tengok paper The Star ari ni yg baru tiba dari kilang... sambil jari rentung dia tu sedang menunjuk sesuatu... aqu pon usyalaa apa yg dia suwuh tu... yaaa aqu nmpak word "Proton Myvi SE"... than dia tanya pada aqu "takkan Myvi SE kluaran proton?!"... Than aqu pon kata lah "Perodua!!"... ohhhh!!! now i know already... dia nk katakan pada aqu paper The Star typing error!!!... Laaaa tu ja kaaa!!!... Guru!!!!... aqu ingat apa lah sangt... jzt a lit bit mistake... haloo!!! plzzzzz lupakan jaa... nama pun manusia x kn n x penah buat silap!... Tp itulah sifat Mr. GURU!!! sangt2x prihatin... EDAN COBA TABIK U!!!!!!!!!(confirm gaji naik nanti!! he3x..)


Edan : silap sikit x per... jngn silap semua!!!!

8 comments:

||| PöJìé PööH ||| said...

org yg tulis tuh mesti tgh ngantuk kot..
hehehe

edan coba said...

mengantok ka lalok!!!!
hehe...
:)

danielle said...
This comment has been removed by the author.
danielle said...

sumtymes mistake yg kecik2 tu la yg kopiuskan orang, but. for STAR, satu kompeni yg besau. error sbegini akan mencacatkan reputasi kompeni, apatah lagi dengan namanya The STAR, harusla kualitinyer spt STAR gak kan...x gittew?...coba, blog u sama ngn cz la...u ajar die decor blog dier ker?

edan coba said...

x lah!!! dia yg ghodong seniri!!!
i jzt cikit jaaa advice..
bg i blog dia lebih kemas dari i...
:)

CZ's thinking. said...

betul tuh salah yang kecik lm2 kalu biar besar jdinya..pls ok THE STAR alert skit ok...

chenelle jgn la tulis komen kat entry yang bukan tajuk yang septtnya...huhu malu tau..

edan coba said...

yess u was right CZ!!!
last komen D tu x der kena-mngena!
SAJA JAAA!!!!!!!
(matieylaa kena carut ngn owg sabah)

edan coba said...

yerlaaa!!! nnti i g SOUND si penaip tu!!!! pasal dia x pasal2 Edan Coba kena nasihat berbagai jenis...!!!
huhu..