17 August 2009

Dinner 2009 Ku Di Hotel Evergreen....

Pose di lobby... cantik nyer!!!! (belakanglaahh hehehe...)

Jumaat 14 Aug... aqu telah menghadiri sesi makan malam bersama dengan member2 ofis The Star bahagian "Circulation" di Hotel Evergreen Gurney Drive!!... every year company kami akan belanjakan RM60.00 per person utk diguna untuk makan bersama2 teman2 ofis bg mengeratkan lah hubungan sesama kami!... tahun ini mereka memilih Hotel coz tahun lepas kami sudah ke Restoran... nak diikutkan berkali2 tempat ini di ubah2... mula di Sunway lah, Red box laaah... mna x nya asyik dengar cakap orang jaa!... than satu x dapt attend da postpone plaq dinner tu!... finally jadi jgk, kami memilih disini walau ader 5 org cm tu x dapt join!!(mna x jadi, aqu rungut coz dah nk dekat puasa!!)... first time aqu menjejaki di Hotel mewah ni!... sangat Zanteq mcm Istana Balqis!!(Waahh!!!! Pernahkah aqu diundang ke istana tu? biasalah coba selalu merepek-meraban!)... Aqu kesana dengan menumpang Jefri teman ofis juga adik-bradik aqu sendiri(dia kahwin ngn anak maksu aqu)... dia terpaksa menunggu lama aqu coz aqu terlepas bas Rapid!!!... terpaksalah tunggu 1/2 jam lg... than barulah ader 1 bas lalu... tetiba sedang aqu tanyakan berapa tambang, pakcik tu buat lawak bodo!... yg nk tergelak tu boley plaq driver bas tu puji aqu mata zanteq?!!!!... malu plaq pada makcik2 kat blakang2 tu... choooiiiii

Slepas Jeffri ambil aqu di The Star kami geraklah ke umah si teman ofis lg swg, Mizal yg tinggal di kg. Sg. Nibong kecil!!!... entah per yg dia buat sampai lama beno kami menunggu!!!... si Jeffri tu pon da hbz berbatang2 rokok daa nunggu dia!!!... tup3x... bawa anak dia yg berumur 2 tahun lebih tu!(nasib x buas!!)... than kami pon gerak but terperangkap plaq dlm kesesakkan!!!... tension jgk kn bila da lama2 traffic jam!... sabar2 tu x sangka da smpai pon!... kami smpai sana dlm 7.10 p.m. cm tu!... ingatkan kami yg paling lambat rupa2nya ader lg yg lebih!!!... dah nk hbz mkn baru smpai!!!... well... aqu appy giller lah ari tu coz dapt makanan dari cheff2 handal... sedap sampai aqu tawaf berkali-kali di meja sediaan makanan tu!... malangnya aqu cepat kenyang plaakkk!!!... ader lg yg nk aqu nak dah x boleh sumbat!... nk tapaw, CANNOT!!!!....

Di sini aqu sediakan beberapa pic dalaman hotel itu... sangat indah n kreatif!!!...






nilaa member2 ofis aqu!... semua asyik menyumbat!!!!... untunglah diorang coz punya perut boroi2!!!!


~~~~~~~~~~~~~~~~~~**~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


-->> Lihatlah pada seri wajah edan coba... jelas membuktikan yg makanan2 di Hotel Evergreen ni sangat sedap hingga tak terucap dengan kata2!!.. (cecarutanlah pembaca blog edan coba bila membacanya!! he3x..)


Edan : PUAS!!!!!... yg penting!!

5 comments:

Farhana said...

Alahai.. Awat muka sembab dan layu kak ros??? Ahakz.. Hang tak cukup tidoq ka trlebih tidoq ni.. Muka dan mata bengkak semacam jaa.. Haaaa.. Tau daaa.. Nanges sebab rindu kat cheq kan.. Heehee.. =p

rizz said...

wahh cm best jekkk

edan coba said...

Saerah...
cek tak tido lg tu...
kira baliq pada tu hanya dapt tido 2 jam lebih jaaa... than bangun keje!
mmg penat!! Maaflah kalu cakap yg cek hari ahad tido mati smpai maghrib!!!! :) hehehe...

Rizz..
Jom g sana! Best laaahh bkn mcm daa!

CZ's thinking. said...

muka bersri u ckp??muka terpaksa jer tuh nmnya..pls la...jgn kata seri aura pun takda..mknan x sedap pora2 sedap kan???

edan coba said...

Cz mmg cilaka!!
harutz diberi ubat tikus...!!
PUAS HATI SERAKAH I!!!!!!
haaisshhhh!!!!!!!!!!