17 August 2009

Kedai Line Clear?!!...

Kedai Line Clear Nasi Kandar dan Roti Canai...
Bahagian dalam...

Jumaat lepas... 14 Aug, aqu telah ke Kedai makanan Line Clear di Penang Road utk membeli makanan pagi!!... "Line Clear"?!(mcm tagline Aswad Af5 jaa!!!)... terpaksalah g sampai sana weiii coz KM(Kassim Mustaffa) Chulia Street tutup!... smpai ke hari ini (17 Aug) still tutup jaa!... rindu aqu kat gulai roti canai dia!... sedap sangt!!!... x mcm kedai yg laen ceroiiii gulai dia!!!... aqu nk telan pun cm tak lepas jaaa masuk peroott!( seksaaa tu!!!)... Entahlah knaper KM tutop?!... kata owg dia hutang sampai x brani nk buka kedai!(betollah kot!)... almaklumlah da banyk sngt cawangan so mcm2 yg tertunggak lah... ggrrrrrrr!!!!... geram aqu!... terpaksalah aqu mneroka ke kedai2 lain termasuklah kedai Line Clear ni!(x suka!!!)... x pernah aqu g pon, nilah first time weeiiii!!!!... lapar punya pasal redah jer lah!... mna taw untung2 sedap!(x sedap pon!!)... yg penting si pembuat air dia siap berkaca mata hitam lg pagi2 buta!!!... aqu yg rasa pelik ni pon tanyalah dia knapa pakai dlm suasana luar masih gelap!... than dia kata ni kedai ni ada lampu!... lsambung dia lg ini adalah new style!!!... ingat dlm hati mcm nk hempuk jaa ngn periuk kat muka dia!... coz owg2 cm nielah perosak imej2!!!!... Dasar buta fesyen!... haruz dilempar ke laut mati jaaa!!!!


Edan : Da x g daa kedai Line Clear!!.... x sedap pon!!!

4 comments:

Farhana said...

Depa ckap kdai line clear ni kotoq nak mampuih kan.. Ada tikus berlari berkejaran di pasiran pantai.. Wakakaka.. Habislahhh hang dok makan kat situ.. Muahaha.. =p

edan coba said...

mna x ada!! buat gerai betoi2 lorong!!! cek dah x p daa situ! hang jangn risau!!! :D

CZ's thinking. said...

tapi mknan dia sedap gila syg kotor ja...tgk edan coba dah la..choiii

edan coba said...

salah tilikkan u tu...
i lah seorang pembersih baik luar juga dalaman.... claaaaazzzzz!!!
(sekian suda iklan hutang tarak bayar)