27 September 2009

Edan Coba sudah kembali!!!

Snow White rindu Edan Coba?!

Per kes?!!... Snow White pon baca ker Blog Edan Coba?... Phm ker Puteri tu?... Hehehe... merepek sudah bermula....

Puas suda hati ni coz Smbutan Raya baru2 ni mmg 1 pengalaman yg manis lg banyk skali hikmahnya!!... Edan Coba sebuk beraya smpai lupa BLOG die!!!!!... Mak oiii larilaah pembaca2 SETIA die!!!(der ke yg minat?! hehe..)... Alaaahh sesekali x der hallah!... x kn lah RAYA pon nk meng update kot?... tuu!!! Tetamu sapa nk layan?... Edan coba gak!... Kira masa tu mmg terhad lah x der masa lebih nk meng update citer!... hmmm pasni beduyun2 lah yg masuk!!!... mcm2 nk dituliz weii!!!... Thanx lah yerr pada sesiapa yg masih view Blog Edan Coba walau x der pon citer2 baru... tp esoklah edan coba baru nk tuliz coz rasanya dah x sempat nk tuliz coz kjap lg edan coba dah nk tido n keje!!!..


Edan : Kasihan pada pembaca Blog edan coba yg menantikan citer2 terbaru.. (der ke?)

3 comments:

maiyah said...

pe plak takde.. nanti nak tgk pic posing baikkkk punyerrr :D

Aidy Shahiezad said...

ramai ke yg ternanti-nanti dan tertunggu-tunggu tue ?? apesal rase cm sorang 2 je ?? hahaha... ;p

edan coba said...

Kak Maiyah...
Kak!!! Posing cm ner yg kak nk? Memanjat? Merangkak? Haaa bilang saja dong!!!! :D


Mr.Aidy..
Nakal ekk.. nnt kena cobit bru taw!