27 June 2010

Air kopi segera dari Salur paip?!!!

Mudahkan kalau macam nih hari2.. errrkk?

Ada ka kedai makanan yang buat pesanan air kopi dari pelanggan guna air sinki yang dah di 'SET' kan keluar air kopi? Waaaahhh!!! Ini da terlebey suda!!!!! Banyak tuh pesanan yang boleh diambil, tauke restoran tuh buta2 boleh untung banyak macam tu aja dengan jual air kopi segera macam nih!! Bagus beyul teknologi diorang yee! Apalah yang tauke tu makan sampai bergeliga macam tu! Tapi tak mungkinlah kot! Macam tak ada logika pulak!! betul tak?!! hehe... Diorang ni acah je... kebetulan pada hari tu salur air utama tercemar deq pembaikian paip that's why lah jadi warna macam tuh!!! Pandai dia keluar idea macam tuh, hampir nak kena tipu..!






Edan : Kalau betul ada macam tu.. o.k gak! Pantas!! kira macam drive thru lah!!! hehe..

4 comments:

maiyah said...

mak aai.. tgk pun kembang tekak nih..

edan coba said...

Kak Maiyah..
Belum cuba belum tahu...
Kalu sudah cuba pasti NAAAKKKK lagi!
kuikuikuikui.....
:)

mytafa said...

geli la pulak..hikhik

edan coba said...

KK.. kalu da dahaga.. semua sebat!!
:)